2009. december 3., csütörtök

Kismama ruhatárunk – Hogyan?

Van egy mondás: a kismamák kivirulnak, szépségük tündököl. Így látja a világ a kismamákat, hiszen nincs annál boldogabb dolog a világon, mint amikor egy nőből anya lesz.

Mint két gyerekes anyuka, úgy gondolom, hogy az egyik legszebb időszaka a babavárásnak, amikor észrevesszük, hogy pocakunk kerekedik, alakunk napról napra változik és már nem csak mi tudjuk, hogy egy drága kis emberkét hordunk a szívünk alatt, hanem az láthatóvá válik környezetünk számára is.

A szerencsésebb alkatú hölgyeknek a harmadik hónap végéig nem kell aggódniuk ruhatáruk miatt, de előbb utóbb minden kismamánál eljön az a pillanat, amikor tanácstalanul toporog a szekrény előtt.

Mit vegyek fel? –hangzik a kérdés, mikor szembesülünk a ténnyel, hogy nadrágjainkat, szoknyáinkat már nem tudjuk kényelmesen viselni.

A babavárás kilenc hónapja egy átmeneti időszak, kevesen vannak akik hajlandóak százezreket költeni ruhatáruk megújítására. Azonban a kismama is nő (hajaj de még mennyire!), és mi nők, valljuk be: imádjuk a szép ruhákat. Nehéz hát teljesen lemondani a megszokott ruháinkról, a divatos, egyéniségünkhöz illő megjelenésről.

Amikor 4 évvel ezelőtt kislányomat vártam a pocakomban, felkerekedtem, hogy beszerezzek néhány alap kismama ruhát. Az első boltból a kínálat láttán futamodtam meg: nagy virágos, össze-vissza pöttyös felsők, bordó csíkos szövetnadrágok, borzalmas fazonok, melyekben inkább tűntem partra vetett bálnának, mintsem boldog kismamának. Ezt követően egy nagyon szép üzletbe jutottam el, ahol egy nadrágét 27 ezer forintot kértek. Megköszöntem a lehetőséget, de nem éltem vele. Hát őszintén megmondom végül külföldre utaztam, ott szereztem be viszonylag elfogadható áron néhány hordható modellt.

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy a magyar piacon nincs olyan kismama ruházat mely jó áron fiatalos, hordható darabokat kínál. Mikor 1,5 évvel ezelőtt kisfiammal lettem terhes, ismét szembesültem a szituációval.

Végre divatos modelleket akartam, reális áron.

Megszületett hát a MoNa Mama kollekció, melynek kínálata a stílusosan, fiatalosan öltözködni vágyó kismamákat célozza meg, ráadásul elérhető áron. A MoNa Mama modellek egyszerűek, egymással illetve normál ruhatárunk egyes darabjaival jól kombinálhatóak, így már pár darab MoNa Mama modell beszerzésével biztosíthatod, hogy a babavárás 9 hónapja alatt is divatosan jelenj meg, nap mint nap.

Kérlek engedjétek meg, hogy az alábbiakban segítséget adjak kismama ruhatárunk összeálltásához – december révén - a téli hónapokra koncentrálva:

Akár dolgozó kismama vagy, akár nem, egy farmerra mindenképpen tegyél szert. A farmert hordhatod sportosan, vagy egy jó felsővel, kicsit magasabb sarkú cipővel, csizmával elegánsan. Örök darab, kismama ruhatárunkban is ez lesz az egyik alap modell. A MoNa Mamánál jelenleg két fazont kínálunk, válaszd hát ki közülük a kedvedre valót.

Nagyon jól kihasználhatóak, változatos megjelenést biztosítanak az egyszerű hosszú ujjú szűk felsők, melyeket választhatunk garbós vagy kerek nyakkal. Több színben kaphatóak, találd meg azt a két színt mely ruhatáradhoz a leginkább illik. Alapszínek a fekete, fehér, barna, de ha egyébként szereted a színes ruhákat, ne habozz, ezek azoka a felsők melyekből szabad színeset venni! Fekete hajúaknak ajánlom a sárgát, melír szürkét, világos tónusúaknak pl. az indigó kéket vagy a pirosat.

Feltétlen szükséged lesz legalább egy csinosabb szövetnadrágra, melynek színét szintén ruhatárad egyéb ruháinak tükrében határozd meg. Amennyiben dolgozol, nem árt, ha van két szövet nadrágod, hogy megjelenésedet a nadrágok váltásával is színesíthesd. Ebben az esetben válasz két különböző színt!

A karácsonyi ünnepekre való tekintettel gondold végig, mit fogsz viselni a céges karácsonyi rendezvényen, az ünnepi vacsoránál, vagy amikor vendégségbe mentek, vendégeket fogadtok és persze szilveszter éjjelén. Ha inkább nadrág kedvelő vagy, akkor egyik alkalommal tökéletes lesz a fentiekben megemlített szövet nadrág egy szép kismama inggel vagy kicsit alkalmibb felsővel. A MoNa Mama kínálatában sok ilyen felsőt találsz, melyek egy alkalmi alsó ruházattal de akár egy farmerral is megállják a helyüket. Nagy kedvenc a vállki felsőnk, mely farmerral párosítva vagány, szoknyával visleve dögösen elegáns. Amennyiben az ing mellett döntesz, viselj hozzá színes vagy strasszos övet. Hihetetlenül csinos leszel benne. Választhatod fehérben, feketében vagy az alkalmakhoz még inkább illő ezüstös szürkében.

Természetesen ünnepekre választhatunk egy szép kismama ruhát vagy szoknyás viseletet is. A MoNa Mama kínálatában ilyen modelleket is találsz. Vékony és erősebb testalkatú hölgyeknek egyaránt kínálunk alkalmas fazonokat.

Amit még elengedhetetlenül ajánlok a téli kismamáknak az egy kord nadrág. Imádni fogod, hogy olyan jó meleg, puha, nagyon kényelmes viselet. Ebben aztán lehet szaladgálni az ajándékok után, készülődni az ünnepekre.

Amennyiben pénztárcánk engedi, a fenti modellek mellett választhatunk még kismama pullóvereket, bővíthetjuk nadrág vagy felső ruházatunkat. Sok normál ruhádat pocakosan is tudod hordani, ha jól párosítod egy megfelelő kismama modellel. Felejtsd el azonban párod pullóverjeit és ne vásárolj normál modelleket 3-4 számmal nagyobb méretben csak azért, hogy a hasadra felmenjenek.

A legfontosabb: ne adjuk fel egyéniségünket a babavárás hónapjai alatt sem. Ha például szereted a fekete színt, viselj bátran feketét. Jól fogod benne érezni magad – ráadásul még slankít is! Amennyiben nem vagy szoknyás, ne változtass ezen kismamaként sem. Olyan ruhákat válassz, melyeket szívesen hordanál egyébként is.

Ha így teszel jól fogod magad érezni a kismama ruháidban, büszkén és magabiztosan jelensz majd meg nap mint nap.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése